top of page

Om oss

Om våre kurs:

Vi holder valpekurs, grunnkurs, id-sporkurs, blodsporkurs, kurs i nesearbeid og andre spesialkurs. Vi tilbyr også privattimer i dette, samt utfordringer eller problematferd.

Vi er opptatt av å ta vare på våre kursdeltakere, vi ønsker derfor heller å holde kursgruppene med færre deltagere slik at alle skal få den veiledningen de har behov for. Vi stiller opp med flere instruktører ved behov slik at alle skal få nok oppfølging underveis i kursene våre. Vi har mange faste kursdeltakere som har fulgt oss helt tilbake til 2004 og senere år som fortsatt deltar på våre kurs, og vi er derfor opptatt av å stadig kunne tilby kurs som gjør at deltakerne fortsetter å ville komme tilbake til oss.

Vi tar gjerne imot forslag om kursønsker.

 

Vi bruker positive innlæringsmetoder, det er rom og mulighet for å benytte klikketrening både som teknikk eller hjelpemiddel hvis man ønsker det på en del av våre kurs.

Kursene holdes i på Kjeller i Lillestrøm, Sørumsand og Lørenfallet.

Trine Lise R Johnsen:

Ble utdannet hundeinstruktør i 2004 og har siden jobbet fulltid som hundeinstruktør. Hun har vært ved to store hundeskoler før hun var med å starte opp Instinkt hundekurs. Trine har trent hund i over 30 år og har vært innom mange hundesporter. Hun har tidligere trent redningshund, gått RIK-kurs og trent smeller og nosework. Hun er aktiv med sine hunder og trener de i dag i lydighet og som søkshunder, primært brukes de i ettersøk av savnede hunder. I tillegg til kurs i hverdagslydighet og spor så er spesialfeltet til Trine problematferd, og hun tilbyr privatkonsultasjoner innen dette. Trine har i dag riesenschnauzere og shetland sheepdog, og har tidligere hatt chihuahua, schæfer, støver, tibetansk spaniel, border collie og blandingshunder. Hun har også passet og jobbet med utallige raser fra selskapshunder til brukshunder, så hun har bred erfaring med mange forskjellige raser og trening av disse. 

Trine@instinkthundekurs.no

 

Vigdis Iren Storholt:

Ble utdannet hundeinstruktør i 2008. Vigdis var med på å starte opp instinkt hundekurs. Vigdis har trent redningshund og nosework med egne hunder. Vigdis har riesenschnauzer og blandingshund. Vigdis holder hverdagskurs, spesialkurs og tilbyr privattimer.

Kristine Mali R Johnsen:

Ble utdannet hundeinstruktør i 2008/09, hun ble med i instinkt i 2022. Kristine har trent hund i over 20 år. Til daglig jobber hun som dyrepleier ved dyreklinikk. Kristine har vært innom mange hundesporter, blant annet lydighet, agility, blodspor og spor. I dag fokuserer hun mest på lydighet og ettersøk med egne hunder. Hun har også drevet aktivt med utstilling og oppdrett av Irish softcoated wheaten terrier. Hun har i dag wheaten, riesenschnauzer og shetland sheepdog. 

Kristine@instinkthundekurs.no

bottom of page